Meist

Toote lugu

Kõik sai alguse soovist süüa midagi maitsvat ja krõbedat. Midagi mis oleks tehtud korralikust lihast aga ei oleks mingi pehmo. Midagi sellist mida veel ei ole proovinud aga tahaks. Meil kõigil on vahel selline tunne, et tahaks midagi.... midagi head aga ei teagi nagu mida. Suure näljaga sai haaratud üks kaubanduses müüdavatest vinnutatud liha pakkidest. Neid süües tekkis aga korraga mõte, et miks need ei võiks olla krõbedad... Ja nii see alguse saigi! 🙂

Alustasime oma toote arendamisega 2020. aastal kui kuivatisse läksid esimesed lihatükid. Sellest ajast peale oleme toodet pidevalt täiustanud tekstuurilt, maitselt ja ka väljanägemiselt. Nüüdseks saame öelda, et oleme valmis oma klientidele pakkuma liha mida ka ise väga armastame!

Pakume lihasõpradele suurepärast krõbedat kuivatatud liha. See meenutab olemuselt krõbedat kartulikrõpsu, kuid tegemist on siiski puhta lihaga olles seega oluliselt toitvam vahepala. See on liha mille hõrk maitse avaldub iga suutäiega vähehaaval ja toob esile oma meeldiva eripära. Hoolikalt valitud lihatükid lõigatakse, maitsestatakse ja kuivatatakse seni kuni need saavutavad kuldse värvitooni ja omandavad täiusliku maitse. Suurepärane kaaslane meelepärase joogi kõrvale või lihtsalt vahepalaks. Telli mugavalt meie e-poest ja naudi.

Head isu!

Numbrite keeles:

aastat kogemust
1
müüdud toodet
+
rahuolevaid kliente
%

Meie toote eelised

Ostukorv
Scroll to Top